top of page

Insieme Group

Public·30 members

PokiliopersPokiliopers
Pokiliopers

İşdən sonra evə gələndə çox vaxt uzun proseslərə həvəsim olmur və sadəcə bir müddət fikrimi dəyişmək istəyirəm. Buna görə əlavə proqram yükləmədən brauzerdən istifadə edə biləcəyim və istənilən vaxt dayandıra biləcəyim bir onlayn seçim axtarıram. Azərbaycanda belə platforma seçərkən qeydiyyat mərhələlərinin sayından başqa, şəxsi məlumatların qorunması, hesab təhlükəsizliyi və mobil cihazlarda stabil işləmə ilə bağlı hansı detalları əvvəlcədən öyrənmək daha düzgündür?

19 Views
sjwpqn9849
12 серп.

Mənim fikrimcə, yaxşı istirahət üçün mütləq harasa getmək lazım deyil. Bəzən evdə oturub rahat şəkildə internetdə gəzmək də kifayətdir. Xüsusilə həftəsonu hava yaxşı olmayanda mən müxtəlif səhifələrə baxmağı xoşlayıram. Bir neçə gün əvvəl də belə bir vaxtda səhifəsinə keçdim. Əvvəlcə sadəcə maraq üçün açmışdım, amma bir müddət məlumatlara baxdım və linki yadda saxladım. Məncə, axşam vaxtı fərqli rəqəmsal seçim axtaran adam üçün maraqlı ola bilər. Əlbəttə, məncə əvvəlcə bütün şərtləri oxumaq lazımdır. İnternetdə hər hansı yeni səhifəyə daxil olanda nəyin necə işlədiyini başa düşmək daha rahatdır. Mən özüm belə edirəm və sonra seçimimi edirəm. :) Bəzən dostlarım deyir ki, “çox araşdırırsan”, amma sonradan hansısa detalı bilməməkdənsə, əvvəlcədən baxmaq mənə daha yaxşı gəlir. Ona görə bunu da sadəcə alternativ kimi qeyd edirəm. Kiminsə marağı varsa, özü nəzər sala bilər. Bəlkə axtardığı fərqli axşam məşğuliyyəti elə budur.

bottom of page