top of page

Insieme Group

Public·30 members

PokiliopersPokiliopers
Pokiliopers

Həftəsonu dostlarımla evdə görüşəndə bəzən söhbətə kiçik bir fasilə verib internetdə birlikdə vaxt keçirmək üçün yeni seçimlər axtarırıq. Hamımızın fərqli cihazlardan istifadə etməsi səbəbindən platformanın müxtəlif ekranlarda düzgün görünməsi və rahat işləməsi vacibdir. Azərbaycanda belə variantları müqayisə edərkən mobil uyğunluqdan əlavə, istifadəyə girişin sürəti, naviqasiyanın sadəliyi və hesabın idarə olunması kimi hansı detallara diqqət etmək lazımdır?

31 Views
sjwpqn9849
8월 10일

Dünən dostumla söhbət edərkən mövzu gəlib boş vaxtın necə keçirilməsinə çıxdı. O, hər axşam serial izlədiyini dedi, mən isə son vaxtlar bundan bir az yorulduğumu söylədim. Sonra telefonda müxtəlif variantlara baxmağa başladım və linkini tapdım. Dostuma da göndərdim, o da “axşam baxaram” dedi. Məncə, belə paylaşmağın ən normal forması budur. Nə uzun reklam yazmağa, nə də nəyisə həddindən artıq tərifləməyə ehtiyac var. Səhifə maraqlı gəlirsə, adam özü araşdırır. Mənim üçün əsas məsələ istifadə etməzdən əvvəl qaydaları oxumaq və bütün detalları başa düşməkdir. Sonra artıq seçim etmək daha asandır. :) Hər halda, eyni seriallardan və eyni tətbiqlərdən bezənlər üçün fərqli bir alternativ ola bilər. Mən özüm hələ də dostumun fikrini gözləyirəm. Görək, sabah yenə mənə “sən nə göndərmişdin?” deyəcək, yoxsa həqiqətən baxacaq.

bottom of page